Hirdetés

Lassabbak lesznek az idei Archos G9 Turbo táblagépek



|

Decemberben csak 1,2 GHz-ig megy el a gyártó, a CES-re már meglesz a szupergép teljes sebességű változata is.

Hirdetés

Nagy várakozás övezi az Archos G9 Turbo termékcsaládját, mely az eredeti ígéretek szerint gyors, 1,5 GHz-es processzorral jelent volna meg. Az Anandtech információi szerint az idén az amerikai piacra kerülő változatok (Archos 80 és 101 G9 Turbo) azonban még csak 1,2 GHz-en ketyegnek, árazásuk és teljesítményük a szokásos. A termékvonal 8 és 10,1 hüvelykes változatokban, emellett különféle háttértár kapacitásokkal és típusokkal elérhető, 8 GB flashtől a 250 GB-os merevlemezig. Utóbbi változatban a Seagate Momentus Thin meghajtó teljesít szolgálatot - a merevlemez 3 milliméterrel teszi vastagabbá a készüléket.

 

Az egyelőre Honeycomb alapú készülékek már az Ice Cream Sandwich indítóalkalmazását futtatják, de a teljes verzióváltásra csak 2012 első negyedévének végén kerít sort az Archos. A Galaxy Nexust már semmiképp sem előzi meg az Archos, persze ez írható a kiemelkedő kodek támogatás fejlesztésének számlájára is.

 

 

A legutóbbi hírek szerint a CES-re már elkészül a táblagép sorozat teljes erejű tagja, mely a Texas Instrument OMAP 4460 SoC rendszerére alapul, mely 1,5 GHz-es CPU és 384 MHz-es GPU frekvenciát tud felmutatni.

 

Az Archos 80 és 101 G9 Turbo utcai ára rendre 299 illetve 379 dollár, mindkét modell 16 GB-os. Itthon a gyártó 1 GHz-es alapmodelljei kaphatók a legtöbb helyen.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.