Hirdetés

Frissítve: lassan egy napja áll az Adobe Creative Cloud



|

Egyelőre nem tudni, hogy mikorra sikerülhet visszaállítani a szolgáltatást.

Hirdetés

A licencelt programjaikat letölteni kívánók bánatára magyar idő szerint szerda éjfél környékén leállt az Adobe előfizetéses produktivitási szoftvereinek elérésére használható Creative Cloud szolgáltatás. A tájékoztatás szerint a váratlan üzemzavar az európai, amerikai és ázsiai felhasználókat egyaránt érinti, a kérdéses régiókban nem lehet bejelentkezni a szolgáltatásba.
 

Hirdetés


Ettől független a már telepített Creative Cloud családba tartozó szoftverek működőképesek maradtak, így csak azok jártak rosszul, akik most szerették volna letölteni az Adobe kreatív alkalmazásait. Sajnos efféle kényelmetlenségek bármikor és bármelyik online szolgáltatás esetén előfordulhatnak, azonban hírünk írásakor már bő 17 órája állt fenn a probléma, amely a rengeteg üzleti ügyfél által is használt Creative Cloud esetében felettébb szokatlan.


Sajnos az Adobe továbbra sem volt hajlandó érdemi tájékoztatás nyújtani a malőr okáról, továbbá az sem tisztázott, hogy várhatóan nagyjából mikor állhat helyre a Creative Cloud. Egy viszont biztos: ezúttal nem apró porszemek kerültek a vállalat gépezetébe.


Frissítés: magyar idő szerint péntek hajnalban helyreállt a szolgáltatás. Az Adobe szerint a felhasználói adatbázis karbantartása során történt valamiféle katasztrófa, a részleteket nem taglalta a vállalat.


(Forrás: CC Status, Adobe Customer Care)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.