Hirdetés

Lassan piacra kerül a ViewSonic androidos monitora



|

Az eredeti tervekkel ellentétben akkumulátor nem került a végleges termékbe.

Hirdetés

Ma délelőtt a ViewSonic közölte, hogy a Computex előtt leleplezett androidos monitora hamarosan piacra kerül majd, a jövő hónap során elsőként az Egyesült Államokban elérhetővé váló eszköz ajánlott végfelhasználói ára 400 dollárban (körülbelül 88 ezer forintban) lett meghatározva.


A hivatalosan VSD220 névre hallgató eszköz lényegében egy monitor-táblagép hibrid, amelyet alapvetően számítógéppel való használatra terveztek, plusz önmagában egy teljes értékű, Android 4.0 operációs rendszert futtató tablet is – noha az eredeti elképzeléssel ellentétben akku nem került a konstrukcióba, amely teljesen érthető a 22 colos érintőkijelző, továbbá a 4,8 kilogrammos súly miatt.


Meglepő módon a gyártó sajtóközleményéből nem derült ki, hogy az eszközt monitorként használva az érintőkijelzője és az előlapi kamerája képesek-e együttműködni a számítógépen futó operációs rendszerrel.

 

ViewSonic VSD220 specifikációk:


- Érintőkijelző: 22 col, 1920×1080 pixel, 250 cd/m2, 5 ms, 170° / 160°, LED, multitouch
- Előlapi kamera: 1,2 megapixel
- Bluetooth 2.1, Wi-Fi 802.11n
- Portok: RJ-45, micro HDMI, fejhallgató, 2× USB 2.0, 1× micro USB
- Hangszórók: 2×1,5 Watt, SRS Premium
- 1 GHz-es, kétmagos processzor (Texas Instruments OMAP4 SoC)
- 1 GB RAM, 8 GB háttértár, microSD foglalat
- Google Android 4.0 OS
- Súly: 4,8 kilogramm
- Méret: 513 × 353 × 22 mm

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.