Hirdetés

Lassan tényleg elkészül a Windows Phone 7



|

A jövő héten kezdődhet meg a fejlesztőknek szánt előzetes készülékek kiszállítása.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a Windows Phone 7 fejlesztése remek ütemben halad: a Microsoft bejelentette, hogy jövő héten limitált mennyiségben tesztkészülékeket fog egyes fejlesztőkhöz eljuttatni. Az igényléshez egy e-mailt kell küldeni a redmondi szoftvercégnek, de az ajánlat csak az Egyesült Államok területén lévő programozókra vonatkozik.

 

Windows Phone 7
Windows Phone 7

 


A levélben egyébként az igénylő nevét, a tartózkodási helyét, és az elkészítendő szoftver rövid leírását kell megadni. A kiértékelés után a Microsoft munkatársai e-mailben tudatják, hogy mely koncepciókat tartották a leginkább érdekesnek, és azok kapnak készüléket, akik valamilyen szempontból igazán kiemelkedővel álltak elő.


Ezek mellett a Windows Phone 7 Developer Tools is immáron béta verziós lett: főbb újdonságai közt megemlítendő az Expression Blenddel való teljes integráció, továbbá magán a Windows 7 API-n is sokat csiszoltak. A következő nem végleges verzióba még kerül néhány új vezérlőelem, de aztán vélhetően funkcionalitás alapján véglegessé fogják nyilvánítani a szoftvercsomagot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.