Hirdetés

Látszólag kiszivárgott a Realme GT2 európai ára



|

A széria nemzetközi leleplezésére még egy picit várnunk kell, de talán már tudjuk, hogy mennyibe fognak kerülni az újdonságok.

Hirdetés

Jövő héten, pontosabban február 28-án veszi kezdetét Barcelonában az idei Mobile World Congress, ahol a Realme a nemzetközi közönséggel is megismerteti a GT2-es sorozatát. Ugyanezen a napon a gyártó a tervek szerint egy izgalmasnak ígérkező újítást is leleplez. Habár a nagy napon valószínűleg minden fontos információra fény derül, a jelek szerint már most tudni lehet, mennyire mélyen kell a zsebünkbe nyúlnunk, ha meg szeretnénk kaparintani a vállalat valamelyik friss mobilját.

Egy ismeretlen európai viszonteladónak köszönhetően kiszivároghatott, hogy mennyibe kerülnek majd a Realme GT2 és GT2 Pro egyes modelljei. Előbbinek a legolcsóbb kiadása 8 GB RAM-ot és 128 GB tárhelyet kínálhat 539 euróért, azaz közel 200 ezer forintért. Ezzel szemben a drágább változat 12 GB RAM-mal és 256 GB-os háttértárral érkezik, az ára pedig csak egy kicsivel több, 589 euró, vagyis több mint 216 ezer forint.

Hirdetés

Ha hihetünk a forrásnak, akkor a GT2 Pro csak 12 GB RAM-mal és 256 GB tárhellyel lesz kapható, egészen pontosan 789 euróért, ez jelen állás szerint több mint 290 ezer magyar forint.

Ahogy az a képen is látható, a mobilok fekete, fehér, illetve zöld színben lesznek kaphatók. Persze ezek nem hivatalos információk, de érdemes lehet úgy készülni, hogy a jövő héten esedékes MWC-n megerősítik majd az értesüléseket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.