Hirdetés

Látványosan debütált a Samsung Galaxy S III



|

A négymagos processzorhoz Fábry, Görög Zita és divatbemutató is jár.

Hirdetés

Tegnap este igen látványos bemutatón debütált hivatalosan is a Samsung Galaxy okostelefon sorozat legújabb modellje, az S III. Az új készülék már most is kapható itt-ott és heteken belül megjelenik a mobilszolgáltatók kínálatában is. Nem lesz olcsó, de már írtunk erényeiről, az 1,4 GHz-es, négy magos központi egységről, a nagy méretű HD Super Amoled kijelzőről és az érdekes új funkciókról. A Galaxy S III tesztjét a júniusi PC Worldben olvashatják.

 

 

A termékmegjelenés jelentőségéhez mérten a gyártó nem fukarkodott a látványosságokkal a bemutatón. Képgalériánkkal és egy kis rövid, de Full HD diavetítéssel (alább) nyújtunk egy kis bepillantást a rendezvénybe, melyen Fábry Sándor és Görög Zita is szerepelt, ráadásként csinos modellek vonultatták fel a divatos ruhakölteményeket és az új telefont.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.