Hirdetés

Látványosan megújulnak az Android ikonjai?



|

Árnyékokkal és kontrasztos színekkel kelthetnek térbeli hatást a Google grafikusai.

Hirdetés

Az Android Police aránylag megbízhatónak tartott forrása alapján valamikor a jövőben feltűnően megváltozhatnak az Android operációs rendszer ikonjai. A jelenlegi divatnak többnyire megfelelően a keresőcég momentán lapos és egyszerű ikonokat használ, azonban a publikációhoz eljuttatott képernyőképek tanúsága alapján a szimbólumok térbelibb hatást keltővé válhatnak.
 

Hirdetés


A jelek szerint a Google nem a 2006-2009 közti időszak üveges effekttel megfejelt 3D-s ikonjaira kíván áttérni, a képeken megcsodálható szimbólumok régi és új elképzelések ötvözetei. A térbeli hatást elsősorban kontrasztos színek és vetett árnyékok használatával kívánhatják elérni a grafikusok, az ikonok formáját nem kívánják komplikálttá tenni.
 


Természetesen az információkat érdemes fenntartásokkal kezelni: az Android Police állítása szerint még ha teljesen hitelesek is az információk, akkor is változhatnak még az ikonok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.