Hirdetés

Leállította a Samsung a Galaxy Note 7 forgalmazását



|

Számos Galaxy Note 7 akkumulátora "robbant fel" az elmúlt napokban, ezért a Samsung újabb minőségi teszteket végez az értékesítés folytatása előtt.

Hirdetés

Először a médiában jelent meg az állítás, amely szerint a Samsung leállította a Galaxy Note 7 forgalmazását a felrobbanó akkumulátorok miatt a dél-koreai szolgáltatók felé. A Reuters szerint a Samsung később egy hivatalos állásfoglalásban arra hivatkozott, hogy a szállítást azért késleltetik, mert a termék minőségének ellenőrzése érdekében további teszteket kell végrehajtani

Hirdetés

Az elmúlt napokban számos olyan hír és fotó jelent meg, amelyek alapján a Galaxy Note 7 töltés közben kigyulladt és gyakorlatilag elégett. A készülék az óriási kereslet miatt a legtöbb helyen még nem is kapható, a Samsung pedig mindent megtesz, hogy mielőbb ki tudja elégíteni a vártnál nagyobb igényt. 

A szállítások és értékesítés leállítása nem tudni, hogy Dél-Koreán kívül pontosan mely régiókat érinti, de mindenképp fájó pont a Samsungnak az iPhone 7 és az iPhone 7 Plus érkezésekor. Egy hosszabb csúszás pénzügyileg is kellemetlen helyzetet okozhat. 

Többen felhívták rá a figyelmet, hogy bár a felhasználók nem várnának ilyesmit egy nagyon drága csúcskészüléktől, hasonló esetek más márkákkal és eszközökkel is történnek. Sokan elismerően állnak a Samsung döntéséhez, mondván, hogy nem akarják a szőnyeg alá seperni a kellemetlen eseteket. A másik oldalon eközben az Apple ellen csoportos keresetet nyújtottak be a napokban, miután az nem hajlandó foglalkozni a sorra tönkremenő iPhone 6 készülékekkel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.