Hirdetés

Ledobja a festéket a matt fekete iPhone 7



|

Egyes modellek a hangszórónál, mások a hátlapról dobálják a matt fekete festéket.

Hirdetés

Amikor az Apple bemutatta az iPhone 7-et és az iPhone 7 Plust, két új színt is letett az asztalra: a fekete (matt) és a kozmoszfekete (fényes) árnyalatokat. 

Hirdetés

A cég már rögtön az elején elismerte, hogy a kozmoszfekete modellek hajlamosak begyűjteni a mikrokarcolásokat, vagyis tok nélkül igen hamar tele lesz kisebb-nagyobb csíkokkal minden ilyen készülék. 

Mostanra kiderült, hogy a matt fekete készülékek is komoly kozmetikai problémától szenvednek: ledobálják a festéket. 

Egyre szaporodik azoknak a száma, akik az Apple támogatói fórumán panaszkodnak erre a jelenségre. A legtöbbször a hangszórónál és a hangerőgombnál ugrik le a festék, de van, akinél a hátlapról jön le. A jelenség védőtok használata mellett is előfordul. 

Az első beszámolók már novemberben felbukkantak, de azóta egyre többen panaszkodnak. Az Apple garanciális szokásai és a fórumos visszajelzések alapján az effajta kozmetikai gondra az Apple nem vállal garanciát. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.