Hirdetés

Lehet nyolcmagos Samsung Galaxy S5



|

Egyelőre nem tisztázott, hogy pontosan mi a helyzet.

Hirdetés

Hétfő este a Samsung Galaxy S5 csúcsmobil bejelentésekor úgy tűnt, hogy elődjétől eltérően a telefon nem lesz elérhető nyolcmagos processzorú Exynos Octa lapkakészlettel, a gyártó kizárólag a négymagos központi egységű Qualcomm Snapdragon 801 SoC-vel kívánja piacra dobni.
 

Hirdetés


Mindez nem tűnik túlságosan meglepőnek, ugyanis a jelek szerint a Samsungnak nem sikerült még LTE modemet építenie az Exynos lapkakészleteibe, enélkül csúcsmobilt piacra dobni pedig presztízsveszteség volna. Tegnap a látszólag világos helyzetet alaposan megkavarta a vállalat, ugyanis kitett egy infógrafikát az Galaxy S termékcsalád tagjainak specifikációiról, amelyen limitált ideig látható volt a nyolcmagos Galaxy S5 modell is.


Röviddel később a gyártó mindenféle kommentár nélkül leszedte a készüléket a képről, így egyelőre csupán annyi biztos, hogy efféle bakit ritkán vétenek a sajtósok. Természetesen beszámolunk a fejleményekről, amint érkezik hivatalos magyarázat.


(Forrás: Engadget)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.