Hirdetés

Lehúzhatja a rolót a BlackBerry hardveres divíziója



|

Állítólag szeptember 28-án bezárják a BlackBerry hardveres üzletágát.

Hirdetés

Bár nemrég még arról lehetett hallani, hogy a BlackBerry hamarosan előáll a DTEK50 utódjával is, egy befektetési oldal értesülései szerint a gyártó rövidesen lehúzza a hardveres divízió rolóját. 

Hirdetés

A kanadai Motley Fool szerint a cég kutatás-fejlesztési keretének a 65 százalékát viszik el a hardverek, miközben a készülékeik a globális piacon 1 százalékos részesedést sem érnek el. 

Az ügyvezető, John Chen korábban már jelezte, hogy ebben a hónapban eldönti a hardveres részleg sorsát. Már nincs sok idő, és a BlackBerry oldalán 40 százalékos akció van minden kiegészítőre, szeptember 27-ig. Másnap érkezik a cég második negyedéves jelentése. 

Az előző negyedévben mindössze 500 000 készüléket tudott eladni a BlackBerry, a DTEK50-et (ami egy átcímkézett Alcatel Idol 4) pedig már most leárazták. 

Miközben egykor még a hardvereknek köszönhette a sikerét a BlackBerry, most úgy tűnik, hogy a legjobb megoldás az, ha végleg bezárják a divíziót. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.