Hirdetés

Lelepleződött az első Android One okostelefon



|

Az olcsó, mégis teljes értékű Android One telefonok első ismert darabja a Spice Dream UNO.

Hirdetés

Szeptember 15-én, Indiában mutatja be az első Android One okostelefonokat a Google. A projekt arról szó, hogy a cég által megadott referenciákkal az egyes gyártók olcsó, mégis minőségi, a teljes mértékű támogatást élvező Android operációs rendszert használó eszközöket készíthessenek. Az eseményen többek között a Spice, a Micromax és a Karbonn készülékeit leplezik le, egy online áruház azonban lelőtte a poént, véletlenül nyilvánosságra hozva a Dream UNO okostelefon specifikációt.

 

Hirdetés

 

Az oldalt azóta eltávolították, ám az információkat természetesen többen is lementették. A 4,5 hüvelykes Spice Dream UNO ezek szerint 854x480 pixeles kijelzőt, 1.3 GHz-es MediaTek quad-core processzort, 1GB memóriát és 4GB tárhelyet kínál. Az 5MP-es vakus hátsó- és 2MP-es előlapi kamera mellett microSD slot és dual-SIM támogatás került az Android 4.4.4 KitKat OS-t futtató készülékbe. A legszembetűnőbb a 115 dolláros ár, átszámítva ez nagyjából 28 000 forintnak felel meg – reméljük, jövő héten hivatalosan is beigazolódnak a hírek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.