Hirdetés

Lemaradt az Apple, unalmas lesz az iPhone 7



|

Állítólag az Apple új technológiái nem állnak készen az idei bemutatóra, ezért alig frissül az iPhone.

Hirdetés

Az Apple általában két évente tervezi át alaposan az iPhone-okat, azonban egyre több jel mutat arra, hogy a megújulás idén elmarad, annak ellenére, hogy legutóbb a 2014-es modellek frissültek komolyabban. 

Hirdetés

A The Wall Street Jounral megbízható forrásokra hivatkozva azt állítja, hogy az idei készülékek csak visszafogott módosításokat kapnak, leginkább a jackcsatlakozó hiánya lesz feltűnő. 

A korábbi pletykáknak megfelelően valóban a jackcsatlakozó búcsújára számíthatunk. Cserébe lesz majd a dobozban egy Lightning porthoz való adapter, a ház pedig 1 milliméterrel laposabb lesz. 

A The Wall Street Journal beszámolója még hihetőbbé teszi az eddigi jelentéseket, amelyek szerint nem változik sokat az iPhone 7 és az iPhone 7 Plus. Állítólag marad a 4,7 és az 5,5 hüvelykes méret, és még a kijelzők felbontása is marad a régi. 

A hírek szerint azért változik csak alig az idei felhozatal, mert az Apple számos új technológián dolgozik - ezeket viszont időbe telik tökéletesíteni. Ezért a dupla kamerára, a beágyazott ujjlenyomat-olvasóra és az OLED kijelzőre is legkorábban jövőre lehet számítani. 

Egyes értesülések szerint annyira keveset változnak az idei iPhone-ok, hogy az iPhone 7 nevet is megtartja 2017-re az Apple. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.