Hirdetés

Lencsevégen a bivalyerős HTC Ruby



|

Újabb fotókon pózol a Samsung Galaxy Note riválisa.

Hirdetés

Számos alkalommal érkeztek különféle információk a neves tajvani gyártó következő androidos csúcsmobiljáról, ám ezúttal néhány értékelhetőbb képet is kaptunk az eszközről. A forrás emellett megerősítette a modell egyes specifikációit, a jelenlegi adatok fényében pedig kijelenthető, hogy a telefon egyértelműen a pár napja leleplezett Galaxy Note közvetlen ellenfele lesz.

 

HTC Ruby
HTC Ruby

 


A fotókon látható egység nem rendelkezik egyéni kezelőfelülettel, ám a thaiföldi DroidSans szerint az Android 2.3 operációs rendszerére természetesen felkerül majd a még szintén nem hivatalos Sense 3.5. A mobil érintőkijelzője minimálisan kisebb a Note-ban használténál, és a panel felbontása is „csak" 960×540 pixel, ám riválisához hasonlóan kétmagos, 1,5 gigahertzes processzor dolgozik benne.



HTC Ruby előzetes specifikációk:

- Érintőkijelző: 4,3 col, 960×540 pixel
- Előlapi kamera: 2 megapixel
- Hátlapi kamera: 8 megapixel, autofókusz, dupla LED-es vaku
- 1,5 GHz-es, kétmagos processzor; 1 GB RAM
- Bluetooth 3.0, WI-Fi 802.11n, HSDPA: 42 Mbps
- Android 2.3, HTC Sense 3.5

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.