Hirdetés

Lencsevégen a Blackberry Bold 9780



|

A készülék külsőre leginkább a 9700 Boldra hasonlít, ám történt néhány komoly fejlesztés a motorháztető alatt.

Hirdetés

Érdekes, hogy az utóbbi időben jóval több Blackberry-prototípusról kapunk képeket és specifikációkat, mint amennyit valóban piacra dob a RIM. Ennek fő oka valószínűleg a 6.0-ás operációs rendszer: az új készülékeiket szeretnék már a friss OS-szel bemutatni, azonban félkész szoftverrel ez nyilván nem lehetséges.

 

 


A képen látható készülék neve állítólag 9780 Bold lesz, külsőre pedig kísértetiesen hasonlít a hazánkban is kapható Blackberry 9700-ra. Szerencsére nem csak újracímkézésről van szó, hiszen ezen már az említett új operációs rendszer fut, ráadásul 512 MB RAM került a NYÁK-ra - a 9700-át ennek csak a felével szerelték.


Sajnos a kijelzőjének átlója ismeretlen, de a panel felbontása - a RIM weboldaláról egy rövid ideig elérhető XML-állomány tanúsága szerint - 480×320 pixel. Szintén innen tudjuk, hogy a kamera 5 megapixeles, továbbá a készülék GSM/3G/HSDPA-hálózatokon működik, és természetesen Wi-Fi-vezérlővel is felszerelték.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.