Hirdetés

Lencsevégen a Samsung Galaxy Note 5



|

A készülék több szempontból is visszalépés lehet az elődhöz képest.

Hirdetés

A következő Unpacked sajtóeseményt augusztus 13-án tartja majd a Samsung, ezen fognak bemutatkozni a felső kategóriás Galaxy Note 5 és Galaxy S6 Edge+ mobilok. Néhány nappal ezelőtt a notórius szivárogtatónak számító Evan Blass már elérhetővé tett pár sajtófotót a készülékekről, plusz lerántotta a leplet a Note 5 legfontosabb specifikációiról.

Hirdetés


A mai napon a Droid-Life jóvoltából kaptunk pár új fotót a Samsung Galaxy Note 5-ről, továbbá az új forrás megerősítette a Blass által korábban nyilvánosságra hozott információk egy részének pontosságát. Például azt, hogy a Note 4-től eltérően ebben a modellben tényleg nem cserélhető az akku, ráadásul 3220 helyett csak 3000 milliamperes.


Ez sajnos nem az egyetlen rossz hír: a Samsung mérnökei az infravörös szenzor és microSD foglalat beépítésétől is eltekintettek. Sokaknak fájhat a háttértár bővítésének lehetősége, még ha a korábban híresztelt 32 gigás mellett elvileg 64 és 128 GB háttértárral rendelkező modellek is elérhetőek lesznek a készülékből.


(Forrás: The Verge)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.