Hirdetés

Lenovo táblagéppel újított a Vodafone



|

Romániában mutatkozott be a legújabb saját márkás Smart Tab.

Hirdetés

A mobilissimo.ro beszámolója alapján a héten Romániában bemutatkozott a Vodafone legújabb saját márkás táblagépe, a Lenovo által készített Smart Tab 10 III. Az eszköz előfizetés és kötelezettségek nélkül bruttó 299 euróba (~90 ezer forintba) kerül, hamarosan további európai államokban is elérhető válik.

Hirdetés


A táblagép sejthetően nem csúcstechnika, ám ennyi pénzért korrekt vételnek tűnik: a 10,1 colos IPS érintőkijelzője 1280×800 pixeles, a kamerái 0,3 / 5 megapixelesek, a processzora négymagos és 1,2 gigahertzes (MediaTek MT8389 SoC), a memóriája 1 GB, a microSD-vel bővíthető háttértára pedig 16 gigabájtos.


További specifikációk: Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11n, HSPA+, microUSB, szabványos hangkimenet, 8,6 milliméteres vastagság, 6350 milliamperes akku, Android 4.2.2 operációs rendszer.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.