Hirdetés

Lesz mini változat a Samsung Galaxy S II-ből



|

Az egyik brit szolgáltató belső dokumentációjában egyéb finomságokat is találunk.

Hirdetés

Miközben mindenki a Barcelonában bemutatott, még a Three szolgáltató által is ultimate flagshipnek (kb. a zászlóshajók zászlóshajója) titulált Galaxy S II-re vár, addig kiderült, hogy lesz neki egy kistestvére is. A Three egyik munkatára által lefotózott, majd kiszivárogtatott belső dokumentációból kiderül ugyanis, hogy Angliában áprilisban tervezik piacra dobni a készüléket, ami a tudását és méreteit tekintve nem is annyira mini.

 

 

 

 

Az adatlap tanúsága szerint a Samsung Galaxy S2 mini 3,7 hüvelykes, kapacitív WVGA kijelzővel, 5 megapixeles, autofókuszos kamerával (előlapi objektívvel kiegészítve) rendelkezik majd. A HSDPA (21 Mbps) és HSUPA (5,76) sem maradhat el persze, valamint az az információ sem, hogy az Android Gingerbread verziója fut rajta, és az egész rendszert egy 1,4 GHz-es processzor hajtja meg.

 

 

 

 

A többi készülék többsége nem különösebb meglepetés, hiszen a Samsung Galaxy Pro, a Sony Ericsson Arc, valamint a HTC Widfire S eddig is ismert modellek voltak. Ezért inkább a szintén a fotók közt szereplő, zenében és multimédiában erős Nokia X7-re kaphatjuk fel a fejünket, amelyről tudtunk ugyan eddig, jelentek is meg róla fotók, de ahogy a Nokia körül minden, ennek megjelenése is bizonytalan és a hivatalos bejelentés sem történt még meg.

 

(képek: engadget.com)

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.