Hirdetés

Letiltották a repülőkről a Galaxy Note 7-et



|

Még csomagként, kikapcsolt állapotban sem szállítható a Samsung telefonja.

Hirdetés

A legnagyobb technológiai bukásokat feldolgozó válogatásokban bérelt helye lesz a Samsung Galaxy Note 7-nek a jövőben. A dél-koreai cég néhány reményvesztett kísérlet után belátta, nincs más választása, mint teljesen kivonni a készüléket a forgalomból. Szóba került a Note almárka teljes megszüntetése is, miközben a pofonok tovább záporoznak a Samsungra.

Hirdetés


Az Amerikai Egyesült Államok Szövetségi légügyi hivatala korábban csak ajánlásokat fogalmazott meg a Galaxy Note 7 szállításával kapcsolatban, most azonban teljesen letiltották a repülőgépekről. Október 15-től még kikapcsolt állapotban, kézipoggyászban vagy bőröndben sem kerülhet fel a járatokra, továbbá rakományként sem szállítható.


A Közlekedési Minisztérium közleménye leszögezi, tisztában vannak vele, hogy a döntés néhányaknak kellemetlenségeket okoz majd, azonban egyetlen tűzeset lehetősége is megengedhetetlen kockázatot jelent. A Samsung kéri a légicégeket, hogy kommunikálják utasaik felé a szabályozást, a Galaxy Note 7 tulajdonosokat pedig továbbra is arra sürgeti, vigyék vissza a készülékeket.

A Samsung hivatalos állásfoglalása

"A Samsung viszonteladóival együtt jelenleg azon dolgozik, hogy mindenkit tájékoztasson az USA Közlekedési Minisztériumának (U.S. Department of Transportation) legújabb rendeletéről, mellyel mind a kézipoggyászban, mind pedig a feladott csomagokban megtiltotta a Galaxy Note7 készülék szállítását az Egyesült Államokból érkező, az oda induló és az országon belül közlekedő repülőjáratokon. Arra kérjük a légitársaságokat, hogy ők is tegyenek hasonlóképpen, és közvetlenül informálják erről az utasokat. Bármely Galaxy Note7 tulajdonosnak lehetősége van arra, hogy a készülék vásárlásának helyén éljen az amerikai Note7 készülékváltás vagy az árvisszafizetési program lehetőségével. Tudjuk, hogy ez kellemetlenséget jelent számukra, de továbbra is a biztonságukat kell szem előtt tartanunk." A Galaxy Note7 készülékváltás programmal kapcsolatban kérjük látogassa meg a http://www.samsung.com/hu/note7exchange/ weboldalt vagy vegye fel a kapcsolatot a Samsung ügyfélszolgálatával a 06-80-7267864 (06-80-SAMSUNG) telefonszámon!"

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.