Hirdetés

Lézeres autófókuszt kap az LG G3



|

A dél-koreai gyártó új csúcstelefonját jövő kedden mutatják be Londonban.

Hirdetés

Már szinte mindent tudunk az LG G3-ról, a gyártó maga is számos, a készülékkel kapcsolatos információt osztott meg a közvéleménnyel. A The Verge-nek pénteken mégis sikerült előásnia egy olyan – időközben megerősített – információt, ami valóban izgalmas újdonságot jelent: a dél-koreaiak csúcstelefonjának kamerája lézeres autófókusz-rendszert kap.

Hirdetés

A megoldás a HTC One M8 második kamerájához hasonlóan működik, a mélységélesség beállításában és az exponálás felgyorsításában is szerepet játszik majd. Nagy előnye, hogy gyorsabb és pontosabb, mint az optikai rendszerek – ezért is használják az asztali egerekben is.

A készülék fényképezője a G2-ben bemutatott optikai képstabilizátort is megkapja. A hátlapi kamera 13, az előlapi pedig 2,1 megapixel felbontású lesz. Az LG Sem akar kimaradni az elmúlt hónapokban kirobbant szelfiforradalomból, a gesztusvezérléssel irányítható kamerával bármikor könnyen lefotózhatják magukat a felhasználók.

Az LG hivatalosan jövő kedden fogja bemutatni a G3-at, kíváncsian várjuk, milyen meglepetéseket tartogat még a számunkra a telefon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.