Hirdetés

LG "csoki" már fehérben is



|

Hirdetés

Az egyedi formatervezéssel és fejlett technikai tulajdonságokkal rendelkező telefon számos országban elődjét követve szintén az eladási listák élén áll. Hazánkban a sorozat eddigi nagy sikerét a több mint 5000 eladott fekete csoki mobil példázza és az LG Electronics Magyar Kft. vezetősége hisz a fehér csoki sikerében is. A KG800 néven is ismert telefon gyönyörű fehér felületén, a korábban már megismert vörös színnel világító éritőgombos kijelzők csak a készülék használatakor világítanak. A vonzó telefon Led kijelzője gyönyörű színt varázsol, amikor életre keltjük az érintőgombok segítségével. Technikailag a Chocolate Phone-nal azonos paraméterekkel rendelkezik.
A készülék egyúttal környezetbarát is, és az Európai Unió tanúsítványát is elnyerte, amiért megfelel az Európában júliusban hatályba lépett, veszélyes anyagok eltávolításáról szóló szabályozásnak. A tanúsítvány elnyerése érdekében az LG Electronics a Chocolate Phone számos tulajdonságát továbbfejlesztette. A nyomógombokat alumíniummal és ónnal borították. Más alkatrészeket, melyek veszélyes anyagokat tartalmazhattak, nem toxikus anyagúra cseréltek le. Az LG Electronics ezen túlmenően ólommentes forrasztóanyagot használt a PWB (Printed Wired Board) elem részeinek rögzítéséhez. A Black Label sorozattal az LG egy új irányvonalat indított el mind a mobil kereskedők, mind pedig a fogyasztók számára, hiszen a Chocolate Phone mindegyik színváltozata (fekete, fehér, rózsaszín, burgundi) feltűnő és egyben luxuskategóriájú külsejével a trend élvonalába emeli az LG mobil márkát.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.