Hirdetés

LG G6 és Samsung Galaxy S8: március 10. és április 21.



|

Kiderült, hogy mely napokon válnak elérhetővé az LG és a Samsung új zászlóshajói.

Hirdetés

A dél-koreai ET News úgy tudja, hogy az LG és a Samsung egyaránt eldöntötték, hogy mely napokon dobják piacra (globálisan) az idei zászlóshajóikat. 

Hirdetés

A február 26-án bemutatkozó LG G6 világszerte kaphatóvá válik március 10-én. Az előrendeléseket március 2. és 9. között veszik fel. A Samsung Galaxy S8 április 21-én kerül a boltokba. 

A Samsung eredetileg egy héttel korábban szerette volna Dél-Koreában kiadni a készüléket, azonban a készleteket figyelembe véve mégis inkább egyszerre startolna. Állítólag a Samsung a marketingstartégiáját is felborította: inkább kivárja, hogy mit reagál a piac az LG G6-ra. Ha pozitívak a visszajelzések, a Galaxy S8 előrendelését előre hozza a cég. 

A mostani dátumok tökéletesen egybeesnek azzal, amit eddig pletykáltak. Az LG-nek így bő egy hónapos előnye lesz a Samsunggal szemben - remek kérdés, hogyan reagálnak a vásárlók. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.