Hirdetés

LG K8: Marshmallow, olcsón



|

5 hüvelykes és belépőkategóriás a K8, de Marshmallow fut rajta.

Hirdetés

Az LG nem túl nagy felhajtás mellett, de az MWC-t megelőzően új készülékeket is bemutatott. Az egyik a belépőkategóriás LG K8. 

Hirdetés

A K8 az olcsóbb K4, K7 és K10 készülékeket egészíti ki a K szériában. 

A dizájnt illetően a K8 átvette a sorozat stílusjegyeit, és persze a hangerőgombok, valamint a bekapcsológomb is hátulra kerültek. A műanyag hátlap érdekes mintát kapott. 

A 144,6 x 71,5 x 8,7 milliméteres, 157 grammos készülék 5 hüvelykes IPS kijelzőt tartogat, 720p-s felbontással. 

Ez alatt egy MediaTek MT6735-ös, négymagos processzor, 1,5 GB RAM és 8 GB tárhely található. Memóriakártyából maximálisan a 32 GB-os microSD támogatott. A kamerák 8 és 5 megapixelesek, van LTE, az akku pedig 2125 mAh-s. 

A készülék egyik érdekes pontja a rendszer, amin bár az LG kezelőfelület fut, valójában Android 6.0, vagyis már Marshmallow. 

A pontos ár és a megjelenés ideje még ismeretlen, de a készülék adatlapjából ítélve Magyarországon biztosan elérhető lesz. Napokon belül megtekinthető az MWC-n is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.