Hirdetés

LG Optimus 2x: biztosan jön az Android 4.0



|

A koreai gyártó végre tiszta vizet öntött a pohárba, nem csak a kétmagos készüléket frissítik majd.

Hirdetés

Ugyan az Ice Cream Sandwich bejelentése óta nem folyt le sok víz a Dunán, ám teljesen természetes, ha a nem olyan rég piacra dobott, felső kategóriás droidokat birtoklók minél hamarabb szeretnék megtudni, hogy elérhető lesz-e a készülékükre a robotos rendszer legfrissebb változata.

 

LG Optimus 2X
LG Optimus 2X

 


Többek közt a HTC, a Motorola, és a Google is tett már különféle nyilatkozatokat a vásárlók megnyugtatása céljából, ám az LG eddigi tájékoztatásai homályosak, és többször egymásnak ellentmondóak voltak. Szerencsére a gyártó mára javított a kommunikációján, hiszen hivatalosan is világossá tették, hogy az Optimus 2x-re mindenképp meg fog érkezni az Android legfrissebb változata.


Ezen felül megemlítették, hogy számos egyéb okostelefonjukra is elérhetővé fogják tenni az Ice Cream Sandwich-et, ám a készülékek pontos listáját csak a közeljövőben kívánják majd nyilvánosságra hozni, miután a Google végre elérhetővé teszi számukra is az operációs rendszer végleges kódját, és a hozzá tartozó dokumentációt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.