Hirdetés

LG-Prada: exkluzív divattelefonok érkeznek



|

Az LG exkluzív megállapodást kötött a Pradával telefonok kifejlesztésére.

Hirdetés

Az LG első Prada telefonja a csúcstechnológia és az avantgárd design ötvözeteként nyújtja majd a vásárlóknak a legjobbat mind stílusában, mind funkcionalitásában. Az ilyen kiváló termékek a tipikus divattervezői gondolkodásmód és a telefongyártó elképzelésének gyümölcseként jönnek létre. Az LG és a Prada egymás figyelemre méltó szakmai tapasztalatából és ismeretanyagából erőt merítve fejlesztette ki az új termék minden egyes részletét. A közös munka során mindkét cég különös figyelmet fordított az olyan kulcsfontosságú tényezőkre, mint a szoftver, a kezelőfelület, a zenelejátszó, valamint a design és a csomagolás. Az együttműködés eredményeképpen egy egyedi, kifinomult külsejű és egyben elegáns készülék jött létre, amely fejlett érintésvezérelt kezelőfelülettel rendelkezik, így elfelejthetjük a hagyományos billentyűket. A terméket 2007 elején tervezik bevezetni Európában (elsőként Olaszországban, az Egyesült Királyságban, Franciaországban és Németországban), majd bemutatásra kerül Ázsiában is, többek között Hong Kongban, Tajvanon és Szingapúrban. A telefon koreai változata 2007 második negyedévében kerül majd piacra.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.