Hirdetés

Limitált darabszámban érkezik a Razer Orochi



|

A Razer már a nyáron bemutatta mobil-gamer játékegerét, az Orochi azonban csak korlátozott számban lesz kapható.

Hirdetés

 

Azt már jó ideje tudjuk, hogy a Razer kiváló egereket gyárt - legendaértékűvé magasztalt modell például a DeathAdder, amely a játékosok egyik kedvence. A gyártó most megpróbál betörni a mobil szegmensbe is, hiszen a mai játékra szánt notebookok már tényleg megfelelnek eredeti céljuknak - egy játékosnak viszont egér is kell; ennek okát magyarázni sem kell.

 

A Razer ezen az elven mutatta be az Orochit idén nyáron, azonban csak most készül megjelenni az egér a boltok polcain - sajnos limitált darabszámban. Az első tesztek egyébként nagyon jó rágcsálónak minősítik a Bluetooth-on és USB-n egyaránt működő Orochit.

 

A vezetékes és vezeték nélküli módban tehát egyaránt funkcionáló egér egyéként 4000 dpi-t nyújt, a Precision 3G lézeres szenzornak hála. A hét programozható gomb mellé természetesen az egérnek saját memóriája is van a beállítások tárolására. Az Orochi ára 80 dollár (14 000 forint).

 

razerorochi1.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.