Hirdetés

Limitált példányszámban jön a Nokia N8



|

Szeptember végén érkezhet meg a készülék, azonban az első körben erősen korlátozott mennyiségben.

Hirdetés

Egy sajtótájékoztató keretében pontosan egy hete lehetőséget kaptunk, hogy személyes tapasztalatokat gyűjtsünk a Nokia N8-ról. Rendkívül ígéretesnek tűnik a készülék: multitouch érintőképernyő, remek kamera, gyors menürendszer, HDMI-kimenet, fémborítás, és pendrive-ok kezelése - csak hogy a fontosabb tulajdonságait említsük.

 

 


Mint előző írásunkban is említettük, a telefon a harmadik negyedév végén fog piacra kerülni, egész pontosan szeptember 25-én. A dátumot Victoria Eremin, a Nokia eurázsia PR-főnöke jelentette be, a folyamatos csúszás okaként pedig a Symbian^3 operációs rendszert nevezte meg.


Állítása szerint a finn vállalat szakemberei még mindig gőzerővel dolgoznak az első publikus verzión, amelyet alátámasztani látszik, hogy a telefon hardveresen már kész volt a bejelentésekor - egész pontosan április 28. óta várjuk az elérhetővé válását. További érdekesség, hogy november folyamán egy komoly frissítés fog érkezni az N8-hoz, amely érinteni fogja webböngésző megjelenítő-motorját, továbbá beépítik a szoftverbe a DivX-kodeket, és rengeteg hibát is kijavítanak benne.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.