Hirdetés

Állandó akciókat vezet be a Vodafone



|

A Vodafone Kedd kezdeményezésben a szolgáltató összes ügyfele részt vehet.

Hirdetés

A Vodafone június 22-től érdekes állandó akciót indít Vodafone Kedd néven. Ez azt jelenti, hogy az ügyfeleik minden kedden a Palace Cinemas 11, és a Cinema City 13 mozijába egy ismerősüket rendkívül olcsón bevihetik a vetítésekre, továbbá a Burger King 26 gyorséttermében egy Whopper menü áráért kettőt kapnak.

 

 

Mind a mozik, mind a menü esetében az igényléshez egy normál díjas SMS-t kell küldeni a szolgáltatónak, a válaszban pedig az ügyfél megkapja a helyszíni azonosításhoz szükséges kódot - ezt bemutatva lehet igénybe venni a kedvezményt. A kizárólag mobilnet-előfizetéssel rendelkező előfizetők a Vodafone SMS programmal küldhetnek üzenetet.

 

Az akció részleteiért, a használatához szükséges útmutatásokért, és egyéb hasznos információkért érdemes ellátogatni a http://www.vodafonekedd.hu weboldalra. A szolgáltató ezen felül Facebookon hamarosan elindítja a „Keress egy szabad barátot" alkalmazást, amely segítségével a tanácstalanok mozi- és vacsorapartnert találhatnak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.