Hirdetés

Lollipopra is van már Doze mód



|

Egy különálló app hozza el a Marshmallow népszerű Doze módját.

Hirdetés

Az Android 6.0 egyik legkedveltebb újítása a Doze mód, aminek hála a készülékek készenléti ideje alaposan megnyúlik. Arra jó, hogy megakadályozzon bizonyos feladatokat és appokat a háttérben futástól, és a mobilnetes elérésüket is letiltja tétlen állapotban, kikapcsolt kijelző mellett. 

Hirdetés

Miközben az üzenetek és értesítések továbbra is befutnak, a Doze módnak hála az üzemidő hosszabbodik. 

Sajnos Marshmallow jelenleg csak igen kevés készüléken fut, még a legnagyobb zászlóshajókra is valamikor az év végén, jövő év elején várható a frissítés. 

Addig is azonban van már Lollipop rendszerre is Doze mód, méghozzá egy különálló appnak köszönhetően. 

Ez ugyanazt csinálja, vagyis kikapcsolt kijelző mellett akadályozza a jogosulatlan appokat a háttérben futástól és a mobilnetes eléréstől. 

A Doze appot aktiválni kell, és egy VPN szükséges a megfelelő működéséhez. Ezután viszont elegendő megmondani, hogy melyik appok legyenek a kivételezettek, minden másra figyel a Doze app. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.