Hirdetés

Lőttek a külön Google Voice alkalmazásnak?



|

Hamarosan a Hangouts részévé válhat a szoftver.

Hirdetés

Úgy tűnik a közeljövőben tovább egyszerűsödik és ésszerűsödik az androidos és iOS-es Google Hangouts kommunikációs alkalmazás, ugyanis a 9to5Google információi szerint a keresőcég munkatársai már javában dolgoznak a Voice kliensük funkcionalitásának integrálásán. Ez nem túlságosan meglepő annak fényében, hogy a vállalat már régóta rendet kíván tenni a portáján.
 

Hirdetés


A Hangouts előtt a vállalatnak Androidon négy különálló kommunikációs alkalmazása volt: a Messenger, a Talk, a Messaging és Voice. A Hangouts első változata a Messengert és Talkot hozta egy tető alá, később a Messaging is integrálásra került, most pedig a Voice van soron. Ez végső soron nem probléma, hiszen sokkal gyorsabb és kényelmesebb egyetlen alkalmazásból elérni a korábban négyfelé szétszórt funkcionalitásokat.


Az „all-in-one” Google Hangouts alkalmazás valamikor az elkövetkező hónapokban érkezhet meg, feltehetően legkésőbb a júniusi I/O fejlesztői konferencián válhat hivatalossá az integráció.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.