Hirdetés

Lovaggá ütötték az Apple vezető dizájnerét



|

Jonathan Ive már másodszor részesült állami kitüntetésben.

Hirdetés

December végén nem elhanyagolható presztízsértékű kitüntetést zsebelt be az Apple vezető dizájnere, hiszen megkapta az angol királynőtől a Knight Commander of the British Empire (a Brit Birodalom Lovagparancsnoka) polgári érdemrendet. Mindez a gyakorlatban csak egy megtiszteltetés, bár nyilván jól mutat az önéletrajzában is, praktikusan vélhetően a 2005-ös Commander of the British Empire kitüntetése felé fogja írni.

 


Mivel például Bill Gates-től eltérően Ive brit állampolgár, így a kitüntetés mellett jogosult a „Sir" jelzés használatára, az Apple következő promóciós videóiban minden bizonnyal így fog feltűnni a neve. Az almás cégnél 1992 óta dolgozó szakember 1996 óta tölti be a vezető dizájner szerepét, az utóbbi 15 évben a vállalat számos ikonikus termékének külsejéért felelt.


Kíváncsian várjuk, hogy az úriember és csapata mit találtak ki erre az évre, hiszen a pletykák szerint idén az Apple szinte összes fontos termékvonala - iPhone, iPad, Macbook - komoly ráncfelvarráson fog átesni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.