Hirdetés

LTE-modemes netbook a Samsungtól



|

Kétmagos Atom processzorral vértezték fel az N350-et.

Hirdetés

A Samsung a berlini IFA-kiállítás utolsó napján bejelentette az N350 jelzésű netbookját, amely két tulajdonságával is kitűnik a tömegből. Egyrészt ez az első gépek egyike, amelyben az Intel nemrég bemutatott kétmagos Atom N550-es processzora dolgozik, másrészt HSPA+/ LTE-modem is került a motorháztető alá.

 

Samsung N350
Samsung N350

 


Egyéb specifikációt tekintve egy szabványos apró noteszgépről van szó: a 10,1 colos, 1024×600 pixel felbontású kijelzője felé egy 1,3 megapixeles webkamera került, természetesen mikrofonnal is kiegészítve. Összesen 1 GB DDR3-mas memóriát társítottak az új CPU mellé, amely épp hogy csak elég 250 GB-os merevlemezen terpeszkedő Windows 7 Starter megfelelő sebességű futtatásához.


Vezeték nélküli kommunikációra nem csak a már említett LTE/HSPA-modem segítségével nyílik lehetőség, hiszen Bluetooth 3.0 és Wi-Fi 802.11b/g/n-vezérlő is került az eszközbe. Egyéb portok: 3× USB 2.0, D-SUB, RJ-45, mikrofon, fejhallgató, töltő. A Samsung N350 valamikor az ősz folyamán fog elérhetővé válni Európában, körülbelül 450 eurós (nagyjából 130 ezer forintos) áron.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.