Hirdetés

Luxustok az iPhone-okra



|

Rózsafából és fémből készült ez a tok, amelynek még mi sem tudtunk ellenállni.

Hirdetés

Az interneten böngészve a legújabb híreket unos-untalan belefutunk olyan hírekbe, amelyekben iPhone-okhoz ajánlanak mindenféle dizájnos/vicces tokokat. Az ilyen ajánlók dömpingje miatt nem írunk ilyesmikről, most azonban nem tudtunk ellenállni - olyan tokra bukkantam a minap, amit mindannyian elfogadnánk. A rózsafából és gravírozott fémből készült telefontok az iPhone 3G és 3GS változatokra készült, de a művészekből álló kisvállalkozásnál tervezik azt is, hogy a nemrégiben megjelent iPhone 4-ekre is készítenek ilyen tokokat. A telefontokokat saját maguk készítik Brooklynban, 150 dollárt kérnek darabjáért, ami bizony nem kis összeg, ezért cserébe már egy hét alatt postázzák nekünk a kiegészítőt.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.