Hirdetés

Magasak az elvárások a Nokiával szemben



|

A Morgan Stanley szerint a cég idén akár 37 millió Windows Phone-os készüléket is értékesíthet.

Hirdetés

Kellemetlenül is elsülhet a Nokia vezetése számára a Morgan Stanley nemrég kiadott előrejelzése, ugyanis az ismert elemző cég szerint a finnek idén akár 37 millió darab Windows Phone operációs rendszert futtató mobilt is eladhatnak. Ezen rendkívül magas érték mindent figyelembe véve nem elérhetetlen, hiszen a gyártó eddig leleplezett három Lumia készüléke egyértelműen kiemelkedik a piacon lévő okostelefonok áradatából, ráadásul a Microsoft idén komoly hírverést fog rendezni az operációs rendszerének.


Ettől függetlenül a becslésnél az elemzők vélhetően szokás szerint túlságosan sok ismeretlen, de kényszerből fixnek tekintett változóval számoltak, így könnyedén elképzelhető, hogy a Nokia alaposan alul fogja múlni a becslést. Úgy gondoljuk, hogy kezdésként fele ennyi (18,5 millió) értékesített készülék is kiváló eredménynek számítana, ám félő, hogy a finnek részvényesei iránymutatónak veszik a Morgan Stanley spekulációját.


Kapcsolódó hír, hogy a Nokia pár napja 450-nél is több szabadalmát adta el az olasz Sisvel nevű „szabadalom troll” befektetői csoportnak, ráadásul ezekből állítólag 350 alapvető fontosságú egyes vezeték nélküli kommunikációs szabványokban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.