Hirdetés

Magazin stílusú hírolvasó a Google-től



|

Az Apple eszközeire is elérhető a tabletekre és okostelefonokra tervezett Currents.

Hirdetés

Tegnap a Google hivatalosan is bemutatta a Currents névre hallgató Flipboard riválisát, a szoftver meglepő módon nem csak Androidon (2.2+), de Apple iOS-en is fut. Sajnos hazánkban még nem használható a megoldás, a most elindult „tesztüzem" csak az Egyesült Államokban élők számára érhető el.

 

 


A Currents egy teljes értékű hírolvasó szoftver, amely segítségével a Google partnerei - többek közt a PC World, a Forbes, a Techcruch, a Popular Science, a CNET, és a Huffington Post - által közzétett egyes tartalmakat lehet ingyenesen elérni. Jelenleg 180 forrással rendelkezik a rendszer, ráadásul elvileg bárki csatlakozhat a publikálók táborához.


Kiváló hír, hogy az olvasók a telepített Currents klienshez hozzácsatolhatják a Google Reader fiókjukat, az érdekes írásokat pedig könnyedén megoszthatják a Google+ segítségével. Szintén hasznos, hogy a szoftver óránként több kategóriában is frissíti a legolvasottabb anyagok listáját, amely remek módja az ismeretlen, ám ízlésnek megfelelő új tartalomszolgáltatók felfedezésére.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.