Hirdetés

Magyarországra jön az új Asus Fonepad 7



|

Az Asus bejelentette áttervezett Fonepad 7 phabletjének Magyarországi érkezését.

Hirdetés

A 7 hüvelykes, 1024x600 pixeles érintőkijelzővel felszerelt Asus Fonepad 7 újratervezett változata a telefonok és a táblagépek egyedi előnyeit igyekszik egyesíteni. Az elődjéhez képest keskenyebb, 11 centis phablet már könnyebben tartható kézben, a vékonyabb perem pedig nagyobb hasznos teret biztosít a speciális ZenUI felület használatához.

Hirdetés

 

A Fonepad 7 alapját az Asus váltása után már egy 1,2 GHz-es Intel Atom processzor szolgáltatja Hyper-Threading technológiával, energiatakarékos megoldásainak hála a phablet 720p-s videolejátszással 10 óra folyamatos működésre képes. A 3G és HSPA+ mobiladat-átviteli szolgáltatás segítségével a maximális elérhető letöltési sebesség 42 Mbit/s, a készülék emellett persze hagyományos hanghívásokra is remekül használható.

 

 



A hátoldali 2MP-es kamera mellé egy 0,3-as előlapi is került, a manapság divatos szelfi üzemmódot támogató szoftverrel. A 192x110x10,7 mm-es, alig 280 grammot nyomó áttervezett Asus Fonepad 7 fekete, fehér, kék és vörös színekben érkezik Magyarországra 42 900 Ft-os ajánlott végfelhasználói áron.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.