Hirdetés

Maingear Pulse 15, a könnyű és vékony gamer noti



|

A Pulse 15 képében egy valóban felső kategóriás gamer noteszgéppel készült a Maingear.

Hirdetés

A Maingear célja, hogy a megszokott, helyenként hatalmas és ormótlan gamer noteszgépeket elegánsabb megoldással váltsa ki. A 15 hüvelykes Pulse 15 1,9 cm-es vastagságával és nagyjából 1,8 kg-os súlyával már valóban jobban emlékeztet egy hordozható eszközre, mint egy asztali erőműre. Hadverfronton szerencsére így sem kell kompromisszumokat kötnünk, 2880x1620 pixel felbontású IPS kijelzőn élvezhetjük az Intel Core i7-4710HQ Haswell processzor, NVIDiA GeForce GTX 870M grafika és 16 GB DDR3-1600 memória nyújtotta teljesítményt.

 

Hirdetés

 

A 128 GB-os mSATA SSD mellett egy 1 TB-os, 7200 RPM-es merevlemez gondoskodik arról, hogy mindig legyen hely a legújabb játékok telepítéséhez. Ezen felül 8X Asus DVD-író, 7-in-1 SD-kártya olvasó és prémium 2.1-es hangszóró kapott helyet a gépben, a hálózati szórakozást pedig a Wireless AC, a Bluetooth és Qualcomm Killer E2200 On-line Gaming Accelerator segíti.

 

 

A MainGear Pulse 15 alap kiadása Windows 7 Home Premium operációs rendszerrel 2199 dollárért már kapható, ám az igazi ínyencek 256- vagy 512GB-os SSD-t, 1TB-os Seagate SSHD-t, külső Blu-ray írót, esetleg Windows 8.1-et is kérhetnek nem kevés extra zöldhasú leszurkolása ellenében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.