Hirdetés

Május elején jön Európába a HTC Flyer



|

A tegnapi sajtóeseményen legalább egy dátumot elárultak a tajvaniak.

Hirdetés

Mint előző délután beszámoltunk róla, a HTC bemutatta az eddig Pyramid néven ismert, végül Sensationre átnevezett multimédiás okostelefonját. Az eszköz még a második negyedév folyamán (így vagy úgy) vélhetően hazánkban is piacra fog kerülni, ám a várható áráról, és a megjelenésének pontos idejéről egyelőre nincs információ.

 

HTC Flyer


A februárban bemutatott HTC Flyer táblagépre várók azonban végre kaptak némi időszerű információt, a cég illetékesei tegnap bejelentették, hogy a 7 colos masina május 9-én fog a boltok polcaira kerülni Európában. Többek közt a brit Clove-nál, és a Carphone Warehouse-nál is előrendelhető már a tablet, a 3G-s változatáért ott adókkal együtt 600 fontot (180 ezer forintot) kérnek.


Az 1,5 gigahertzes Snapdragon processzorral szerelt eszközön Sense felülettel is ellátott Google Android 2.3 fut, ám a tajvaniak már a bejelentésekor ígéretet tettek a honeycombos frissítésre - sajnos nem tudni, hogy mikor fog megjelenni hozzá a fontos javítás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.