Hirdetés

Májusban jön az LG G3



|

A G Pro 2 eközben a februári Mobile World Congressen mutatkozhat be.

Hirdetés

A februári Mobile World Congress közeledtével egyre több olyan okostelefonról élénkülnek fel a pletykák, amelyek valamelyik gyártó új zászlóshajói lehetnek. Ezúttal az LG van soron, amellyel kapcsolatban két frissítést is emlegetnek

Hirdetés

Az Asiae forrásai alapján az LG G3, a G2 utódja már május 17-én elstartol. Az elődhöz képest jócskán előrehozott bemutató célja a márciusra várható Samsung Galaxy S5 megszorongatása. A G3 állítólag QHD-s, 2560 x 1440 pixeles kijelzőt kap, ami 5,5 hüvelykes lesz. Ez egyébként pont a Galaxy Note II mérete. 

Az LG másik újdonságának a feladata a G3 előkészítése lehet. A G Pro 2-re már február végén számíthatunk az MWC-n (az előd is az MWC-n mutatkozott be tavaly). A tepsifon ugyancsak QHD-s képernyőt kaphat, de már 5,9 hüvelykeset. Pontosabb specifikációk egyelőre nem szivárogtak ki, de vélhetően az LG telefonjai mellett a Samsung és a Sony újdonságairól is lesz még jócskán érdekesség a következő hetekben. 

 

Fotó: DigitalTrends

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.