Hirdetés

Mangós okostelefonnal állt elő az Acer



|

Franciaországban november közepén kerülhet piacra az Allegro.

Hirdetés

Az Acer tegnap minden felhajtás nélkül bejelentette az első Windows Phone 7.5 operációs rendszerrel szerelt, Allegro névre hallgató mobilját. Az elegáns megjelenésű készülék november közepén elsőként Franciaországban kerülhet piacra, méghozzá 300 eurós (89 ezer forintos) áron.

 

Acer Allegro
Acer Allegro

 


Egyetlen igazi érdekessége, hogy támogatja a Fast Charge töltési eljárást, a gyártó szerint az Allegro 1300 milliamperes akkumulátora a szokásosnál 2,5x gyorsabban tölthető fel. Sajnos a hivatalosan közölt specifikációkból hiányoznak a 2G/3G frekvenciák és sávszélességek, de feltehetően a mobil alapvetően négysávos GSM hálózaton működik, a HSDPA modemének maximális letöltési sebessége pedig 7,2 Mbps lehet.


Acer Allegro specifikációk:

- 2G/3G: nincs adat
- Bluetooth 2.1, Wi-Fi 802.11n
- Gyorsulásmérő, távolságérzékelő, fényérzékelő
- Digitális iránytű, A-GPS
- Érintőkijelző: 3,6 col, 480×800 pixel, kapacitív
- Kamera: 5 megapixel, LED-es vaku
- 1 GHz-es Qualcomm MSM8255 SoC
- Windows Phone 7.5 OS
- 8 GB háttértár
- Akku: 1300 mAh
- Tömeg: 126 gramm
- Méret: 116 × 59 × 13 mm

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.