Hirdetés

Már a hónap végén befuthat a Samsung Galaxy S5



|

A Samsung Galaxy S5 megjelenéséről ezúttal az O2 szivárogtatott.

Hirdetés

Azt korábban már többen is említették, hogy a Samsung Galaxy S5 jó esetben már valamikor február környékén bemutatkozhat. Az persze biztosnak tűnt, hogy a gyártó külön rendezvényt szán az okostelefonjának, és nem az idei MWC-n mutatja azt be. A német O2 weboldala mindenesetre árulkodott, megerősítve a korábbi híreszteléseket. 

Hirdetés

Az O2-nak hála még valószínűbb, hogy február végén jelenik meg a Samsung Galaxy S5, amely úgy tűnik, a hó végére már a cég kínálatában lesz. Ez persze azt is jelenti, hogy az MWC környékén már a boltokban lesz a telefon - így viszont már elengedhetetlen lenne a február 24-i bemutató. 

A Samsung Galaxy S5 állítólag már az Apple mintájára két különböző kiadásban lesz elérhető. Az egyik egy fém burkolatba oltott modell lesz, a másik pedig egy olcsóbb, műanyag házas változat. Belülre állítólag a Qualcomm négymagos Snapdragon 805 processzora és egy 5 hüvelykes 2K-s kijelző kerülnek, az olcsóbb verzióba viszont csak a Samsung Exynos 6 lapkája és egy gyengébb képernyő, LTE nélkül. Emlegetnek még 20 megapixeles kamerát, 2900 mAh-s akkut és ujjlenyomat-olvasót

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.