Hirdetés

Már a Microsoft is saját okosórán dolgozik



|

Állítólag az Androidot és Apple iOS-t futtató készülékeket is támogatja majd a kütyü.

Hirdetés

Az idei BUILD konferencián a Microsoft bejelentette, hogy felettébb érdeklődik a Windows „internet of things” típusú eszközökre való eljuttatása iránt, éppen ezért is nem meglepőek a Forbes exkluzív értesülései, amelyek alapján a vállalat már serényen dolgozik a saját okosóráján.
 

Hirdetés


Egyelőre nem sokat tudni az év végére várható kütyüről, azonban állítólag a Kinect szenzor fejlesztői csapatának egy részét is ráállították a projektre, a hardverbe többek közt pulzusmérő is kerülhet. Megjelenésre az okosóra elvileg a Samsung Gear Fithez áll a legközelebb, viszont a színes érintőkijelzője szokatlan módon a csukló belső része felé nézhet, ezen megoldással ugyanis mások számára sokkal kisebb eséllyel láthatóak a hozzákapcsolt mobil által küldött értesítések.


Végül ugyan teljesen logikus, ám a maga módján mégis meglepő, hogy Windows Phone mellett az eszköz állítólag a Google Android és Apple iOS rendszereket futtató eszközökkel is kompatibilis lesz.


(Forrás: Android and Me)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.