Hirdetés

Már a nyáron megkezdődhet az egyik új iPhone 12 gyártása



|

A pletykák szerint összesen négy változatban lesz elérhető az Apple új mobilja, de az egyiken előbb elkezdenek dolgozni.

Hirdetés

Nagy valószínűséggel idén sem maradunk vadonatúj iPhone-ok nélkül, és már pletykálnak is arról, hogy az Apple összesen négy külön változatban szeretné piacra dobni az iPhone 12-t. Minderre talán valamikor ősszel kerülhet sor, de a hírek szerint az egyik modellen már előbb megkezdődik a munka.

Hirdetés

A pletykák alapján az 5,4 hüvelykes, belépőszintű iPhone 12 mellett jön még egy 6,1 hüvelykes iPhone Pro, illetve egy 6,7 hüvelykes iPhone 12 Pro Max is. Ezekhez a modellekhez elvileg a Samsung biztosítja az Y-OCTA kijelzőket, aminek köszönhetően közvetlenül az OLED panelre lehet rakni az érintést érzékelő szenzorokat, így nincs szükség még egy külön rétegre.

Azonban elméletileg lesz még egy negyedik változat is, a 6,1 hüvelykes, szintén belépőszintű iPhone 12, amihez ha minden igaz, akkor már a BOE és az LG szállítja a kijelzőket. A legfrissebb jelentések szerint ennek a modellnek a gyártása így már júliusban kezdetét veheti, ugyanis a fentiek miatt picit máshogy működik megy majd a dolog, mint a maradék három készülék esetében.

Ha igazak a pletykák, akkor a gyártás korábbi startja garantálhatja azt, hogy a gyengébb 6,1 hüvelykes modell is időben felkerülhessen a boltok polcaira.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.