Hirdetés

Már az első napján tarolt a Samsung Galaxy S5



|

Egyes régiókban kétszer annyi Samsung Galaxy S5 fogyott, mint amennyi Galaxy S4 tavaly.

Hirdetés

Koreai beszámolók alapján a Samsung Galaxy S5 meglehetősen erős startnak örülhetett. A gyártó új zászlóshajója múlt hét pénteken vált világszerte elérhetővé, és olyannyira tarolt, hogy messze túlszárnyalta a tavalyi évben a Galaxy S4 iránt mutatkozó keresletet. 

Hirdetés

Az adatok szerint átlagosan 30 százalékkal fogyott több Galaxy S5, mint amennyi az elődből a tavalyi évben az első napon gazdára talált. Egyes piacokon ugyanakkor akkora volt az érdeklődés, hogy a jelenlegi csúcstelefonból egyenesen kétszer annyit tudtak eladni, mint 2013-ban a Galaxy S4-ből. 

Bár a Samsung hivatalos számokat nem közölt, több régióból is érkeztek olyan jelentések, hogy kifogytak a készletek. Meg nem erősített információk szerint már több millió készülék gazdára talált. Összehasonlításképp a Galaxy S4-ből kevesebb mint egy hónap alatt vittek haza több mint 10 milliót az emberek. 

A Samsung Galaxy S5-ről szóló tesztünket itt olvashatod.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.