Hirdetés

Már az is megvan, hogy milyen vékony lesz az iPhone 7



|

A jövő évi iPhone állítólag olyan vékony lesz, mint egy iPod touch.

Hirdetés

Szerdán végre bemutatkozik az iPhone 6S, de van, aki már tovább megy. A KGI megbízható elemzője szerint már az is kiderült, hogy a jövő évi modell iPhone 7 névre hallgat majd, és tudjuk, milyen vastag lesz. 

Hirdetés

Állítólag a következő almás okostelefon az iPod touch kínálta laposságot hozza el, ami 6, maximum 6,5 milliméteres házat jelent. 

Az iPhone 6 és az iPhone 6 Plus most 6,9 és 7,1 milliméter vastagok. 

A mostani jelentés kitért arra is, hogy az iPhone 7 is Force Touch-képes lesz, ugyanis a technológiába nagyon sokat fektetett az Apple és a partnerei is. Ezen felül megemlítették, hogy egyhamar nem érdemes 4K-s Apple készülékre számítani. 

Talán furcsa, hogy már most az iPhone 7-ről mennek a pletykák, de ez nem szokatlan: az Apple egyszerre több generációt fejleszt rendszerint. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.