Hirdetés

Már az LG V30-ról is pletykálnak



|

Ebbe már a Snapdragon 835-ös processzor kerülhet, elöl-hátul dupla kamerával érkezhet a V30.

Hirdetés

Bár az LG V20 nem jelent meg tavaly minden piacon, sokak szerint mégis az lett inkább az LG zászlóshajója 2016-ban (még ha igazi sikert nem ért el a V20 sem). Idén a V30 lesz különleges helyzetben. 

Hirdetés

Az LG G6 a 2017-es MWC-n debütál, és már szinte mindent tudunk róla. A leggyengébb pontja talán az, hogy a Qualcomm legújabb csúcsprocesszora nem kerülhet bele - a Snapdragon 835 egy ideig kizárólag a Samsung Galaxy S8-ba lesz beépíthető. 

A G6 emiatt a Snapdragon 821-gyel kénytelen beérni, ami ugyan nem rossz választás, de egyes rajongók számára csalódás. 

Az LG a második félévben oldhatja meg ezt a helyzetet. A Weibón megjelentek alapján a V30 ugyanis már Snapdragon 835-tel és 6 GB RAM-mal debütál, teljesen egyedi kamerarendszerrel. Ez utóbbi két darab hátlapi és két darab előlapi szenzort jelent. További érdekes funkciókat is emlegettek. 

Természetesen egyelőre csak pletykáról van szó, a V30 megjelenéséig még rengeteg idő van. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.