Hirdetés

Már csak két napig nyerhet Acer netbookot!



|

Még maradt idő pár sms-re, hogy megnyerhesse az Acer netbookot.

Hirdetés

A PC World októberi sms-nyereményjátéka november 4-ének éjszakájáig, egészen pontosan éjfélig tart. Van tehát még egy kis idő, hogy elküldjön egy rövid üzenetet, és akár egyetlen jó válasszal megnyerje az Acer Aspire One 751 típusú netbookot!

20091103-acer-aspire-one-751-netbook-nyeremeny.jpg

A mininotesz 11,6 hüvelykes kijelzője már nem is az az igazán mini típus, 1,33 GHz-es Intel Atom Z520 processzora és 1GB rendszermemóriája pedig szintén nem csak számológép funkciót sejtet. Amennyiben szeretné megnyerni ezt a stílusos kis netbookot, szerda éjfélig kattintson a nyereményjáték beharangozójára, küldjön sms-t a jó válasszal, és legyen Ön a szerencsés!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.