Hirdetés

Már Froyo sem lesz az XPERIA X10-re



|

Vélhetően az összes eddigi androidos mobilját magára hagyja a Sony Ericsson.

Hirdetés

Rossz hírrel kell szolgálnunk a svéd-japán gyártó eddigi androidos telefonjai mellett voksolóknak: a vegyesvállalat nemrégiben hivatalosan is bejelentette, hogy az XPERIA X10-re nem jön több igazán komoly frissítés. Az eredetileg a rendszer 1.6-os verziójával piacra került mobilra nemrégiben megérkezett az Android 2.1, ám ezzel véget is ért a komolyabb támogatása.

 

Sony Ericsson Xperia X10
Sony Ericsson Xperia X10

 


A jövőben természetesen kiadhatnak még néhány apró frissítést a készülékhez, azonban magából az operációs rendszerből nem lesz új főverziót hozó javítás. Vélhetően ugyanez lesz az X8 sorsa is, bár erről még nem kaptunk hivatalos tájékoztatást..


Szerencsére az utóbbi hónapokban összekapta magát a Sony Ericsson, a CES-en bejelentett XPERIA Arc-on már a szoftver aktuális verziója fut, ráadásul egyes pletykák szerint a Mobile World Congress-en is több Android 2.3-as mobilt fognak bemutatni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.