Hirdetés

Már gyártják a Galaxy S8-at - nagy siker lesz



|

Az első hónapban 12,5 millió készülékkel várja a rohamot a Samsung.

Hirdetés

A dél-koreai Naver értesülései szerint a Samsung a vietnámi gyárában megkezdte a Galaxy S8 sorozatgyártását - a kezdetekben több mint 10 millió készülék eladására számít a vállalat. 

Hirdetés

Várhatóan két verzióban startol el az új zászlóshajó: a Galaxy S8 és a Galaxy S8+ egyaránt hajlított kijelzőt kap, ami az előlap nagy részét befedi. A különbséget a kijelző mérete és az akku kapacitása jelenti majd. 

A valódi globális start keretében egyszerre kezdheti az értékesítést a Samsung a világon mindenhol. Márciusban 4,7 millió eszközt gyárt a Samsung, míg áprilisban további 7,8 milliót. Így az első hónap során 12,5 millió készülékkel várja a rohamot. Vagyis a gyártó nagy sikert remél az új, március 29-én bemutatkozó szériától. 

Egyelőre nincsenek információk arra vonatkozóan, hogy melyik méretből mennyit gyártanak le. A számadatok ráadásul médiajelentésekből származnak, nem közvetlenól a Samsungtól. 

A Galaxy S8 annak ellenére, hogy 5,8 hüvelykes kijelzőt kap, könnyen kezelhető lesz egy kézben. Ami azt illeti, a Galaxy S7 méreteit örökli, de 2:1-es arányú képernyővel. Hasonló cipőben jár a Galaxy S8+ is, ez a Galaxy S7 edge méreteit kapja. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.