Hirdetés

Már januárban jöhet a Galaxy S5



|

Egyes források szerint már nincs túl nagy kereslet a Galaxy S4 iránt.

Hirdetés

Meglepő módon kezd valószínűvé válni, hogy a Samsung Galaxy S5 a vártnál korábban érkezik: ami azt illeti, akár már néhány hónap múlva meg is jelenhet. A volt samsungosok által alapított koreai Naver értesülései szerint a Galaxy S5 valamikor januárban kerülhet a boltok polcaira. 

Hirdetés

Állítólag az előrehozott megjelenésre azért van szükség, mert mostanában már egyáltalán nincs olyan nagy kereslet a Galaxy S4 iránt. A Galaxy S5-ről persze még nem tudni túl sok érdekességet. Összesen annyit pletykálnak róla, hogy 16 megapixeles kamerát kap optikai képstabilizátorral kiegészítve, illetve, hogy Qualcomm processzor helyett egy Samsung Exynos kerül bele. 

A legtöbben még nem veszik túl komolyan az előrehozott Galaxy S5 hírét: elvégre a Galaxy S4 áprilisban jelent meg, így tényleg nagy különbség lenne egy januári időpont. Az is kérdéses, mit jelent a kisebb kereslet: az első két napján a Galaxy S4-ből 20 milliót vittek haza. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.